Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

NetBet

Turneul de calificare pentru campionatul european de volei U19 desfășurat în aceste zile la Ploiești a ajuns în ultima etapă, iar naționala României va înfrunta azi liderul grupei, Belarus. Învinse de Germania cu 3-1, tricolorele mici au câștigat ieri cu Norvegia cu același scor, însă Belarus este calificată în cazul în care câștigă minim 2 seturi astăzi.

Belarus a învins atât Norvegia cât și Germania cu 3-1, iar pe noi ne-a bătut cu 3-2 în primăvară tot la Ploiești. Ridicătoarea Bianca Pașca și secundul Andra Artin lipsesc din echipa noastră deoarece dau examenul de bacalaureat. Belarusul este peste noi din punct de vedere valoric, trebuie să recunoaștem!

cota2.ro

Rosenborg este la 7 puncte în spatele liderului Brann Bergen, de la care a luat-o pe coajă acum 2 etape, iar astăzi are o oportunitate foarte bună de a-și adăuga 3 puncte în portofoliu deoarece se deplasează la Sandefjord, lingura de lemn a campionatului, echipă care în 14 meciuri a acumulat doar 6 puncte, înscriind de 11 ori și încasând 30. La capitolul întâlniri directe, Rosenborg a câștigat 10 din ultimele 11!

NU RATA COTA 40 DE AZI! Click aici pentru cod!

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
România U19 vs Belarus U19
Pronostic:
2
Cota
1.57
Sandefjord vs Rosenborg
Pronostic:
2
Cota
1.47
Cota finala: 2.31
Profit: 13.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro