Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Japonia

UNIBET

Belgia a câștigat grupa cu maximum de puncte, 9, în timp ce Japonia s-a calificat cu mare noroc în optimi, grație numărului mai mic de cartonașe în defavoarea Senegalului.

Statistica nu este în favoarea belgienilor. Din cele cinci confruntări directe, Japonia a câștigat două, două s-au încheiat remiză. E drept, Belgia s-a impus în ultimul meci direct, 1-0, într-un amical disputat pe 14 noiembrie 2017. Belgia antrenată de spaniolul Roberto Martínez nu a mai pierdut de 22 de partide, mai exact din august 2016 împotriva Spaniei. Are 5 victorii consecutive, doar un 0-0 cu Portugalia în ultimele 8 partide, în rest toate partidele câștigate. Japonia s-a calificat pentru a 4-a oară în istoria participărilor în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, dar niciodată nu a trecut de optimi. Naționala Japoniei a pierdut ultimele 5 confruntări împotriva reprezentativelor europene.

cota2.ro

Mizez pe echipa mai buna, mai compacta, mai valoroasa pentru ca meciul este extrem de important pentru belgieni. Nu ca nu ar fi important si pentru japonezi dar cred ca acestia se asteapta sa paraseasca competitia si nu cred ca ar fi un soc pentru ei. Cred ca Belgia va dominda autoritar partida si le va administra o infrangere japonezilor cu o diferenta de minim 2 goluri. In cazul in care Belgia castiga la o diferenta de fix 2 goluri castigam jumatate din acea cota, iar daca ”Dracii Rosii” castiga la minim 3 goluri, bifam intreaga cota.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Belgia vs Japonia
Pronostic:
Belgia -1.75 AH
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro