Biletul Zilei de la Mihalache

BETFAIR SPORTSBOOK

Chiar dacă în săptămâna aceasta timpul alocat pariurilor este destul de înghesuit în programul meu, iată că vin în întâmpinarea celor care îmi urmăresc sugestiile cu un bilet destul de bun.

Este bine cunoscută situația lui Karabukspor care a pierdut o grămadă de jucători și este aproape de faliment. Conducerea a apelat la mulți tineri de la echipa a doua, dar și jucători aduși liberi de contract de pe la formații mai slab cotate, precum Marius Alexe de la Aris, Yusuf Bulut de la Batman Petrolspor și lista cu fantome poate continua.

cota2.ro

Basaksehir are din nou pretentii la titlu, iar acest aspect nu este deloc nefondat, deoarece trupa Abdullah Avci arată foarte bine în toate compartimentele. Cu o victorie astăzi vor trece pe primul loc, în fața lui Galatasaray, iar problema nu cred că se poate pune decât asupra golaverajului.

Basaksehir este neînvinsă în ultimele 30 de meciuri disputate pe propriul teren, în timp ce Karabukspor are o serie de 7 înfrângeri consecutive în deplasare, încasând minim 2 goluri în fiecare dintre acestea.

Pariul meu este de tip handicap asiatic pentru acest meci, unde mizez pe linia de -2.25 pe gazde, iar pentru cei care nu înțeleg acest tip de pariu, voi explica pe scurt: Basaksehir trebuie să câștige la minim 3 goluri diferență pentru a câștiga pariul! Dacă se impun cu doar 2 goluri, jumătate din miză este rambursată, iar jumătate pierdută. Victoria la doar un gol sau orice alt rezultat în afară de victoria gazdelor reprezintă pierderea întregii mize. Cota este disponibilă în Betfair Exchange, acolo unde se pot obține cele mai bune cote disponibile în România pe handicapurile asiatice!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Basaksehir vs Karabukspor
Pronostic:
Basaksehir -2.25 HA
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro