Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

BETFAIR SPORTSBOOK

Ultimele meciuri din oprimile Campionatului Mondial se disputa astazi. Suedia - Elvetia se joaca de la ora 17:00, iar Anglia - Columbia de la ora 21:00. Ma astept la 2 meciuri destul de echilibrate, cu multe faze de poarta si cu final logic.

Avem o echipa a Suediei care se misca foarte bine dupa parerea mea, iar stilul de joc al ”vikingilor” se bazeaza foarte mult pe forta. Tehnicitatea este impinsa in fata de jucatorul lui RB Leipzig, Emil Forsberg. Elvetienii nu vor conta in acest meci pe Lichtsteiner si Schar ceea ce reprezinta un minus mare pentru acestia in compartimentul defensiv.

cota2.ro

Anglia porneste favorita in meciul cu Columbia. Englezii si-au menajat vedetele in ultimul meci din grupe in timp ce Columbia a avut viata grea pentru a trece mai departe. E clar ca columbienii sunt mult mai obositi decat adversarii de astazi si cred ca va fi un meci extrem de greu pentru ei. Harry Kane & Co. au anuntat ca vor oferi totul pentru a merge in sferturi, iar eu, de altfel, astept acelasi deznodamant.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Suedia vs Elvetia
Pronostic:
Suedia marcheaza
Cota
1.45
Anglia vs Columbia
Pronostic:
Anglia se califica
Cota
1.53
Cota finala: 2.22
Profit: 12.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro