Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Partizan Belgrad își încheie astăzi stagiul de pregătire din Slovenia cu un ultim test înainte de confruntarea din preliminariile Europa League cu Rudar Velenje. Echipa ucraineană Zorya este adversarul de azi, care se află la abia primul meci din cantonament. Partizan are tot interesul să folosească titularii, încercând să definească o formulă de start compactă.

FC Botoșani a surprins ieri prin victoria în fața lui Arsenal Tula, iar faptul că victoria rușilor a scăzut în cotații de la 2+ la 1.30 pre-match spune multe despre direcția în care s-au investit banii, însă o astfel de fluctuație poate fi tricky, deoarece cota pe Botoșani a căpătat valori uriașe, urcând de la 3.40 la peste 10 în principalele case de pariuri din lume! Trageți singuri concluziile și vedeți ce oportunități pot apărea...

cota2.ro

Astăzi, însă, povestea e alta, cotele pentru meciul cu Olympiakos fiind disponibile doar în această casă de pariuri, momentan, la nivelul României.

Grecii au învins formația de ligă secundă din Austria, Wattens, cu scorul de 3-0, iar noua achiziție a compartimentului ofensiv, spaniolul Miguel Angel Guerero, a debutat cu o dublă. Merg pe victoria grecilor azi, problemele la nivelul lotului moldovenilor fiind deja cunoscute pe plan intern. Sincer, ma asteptam la o cota sub 1.20 pentru acest meci...

Am încredere destul de bună în acest bilet și îl voi juca la miză maximă. Deschide un cont chiar acum prin butonul de mai jos și plasează-l și tu!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Partizan Belgrad vs Zorya
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Olympiakos Pireu vs FC Botosani
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro