Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

UNIBET

Memmbrii grupului PREMIUM sunt familiarizați cu tipul de pariuri pe care îl voi propune astăzi pentru că pe parcursul mondialului am mai avut astfel de posibilități.

Sfertul dintre Franța și Uruguay îmi aruncă în ochi o cotă de 1.65 disponibilă în UNIBET, care mi se pare pomană curată: Mbappe să fie faultat de minim 2 ori, iar eventualele reprize de prelungiri sunt luate în calcul, de asemenea...pe bune acuma...puștiul minune al francezilor este bine cunoscut pentru tehnica în regim de viteză de care dispune și reprezintă un coșmar pentru fundașii adverși, care în dese rânduri nu îl pot deposeda decât prin fault. 1.8 este media de faulturi suferite per meci la acest mondial, dar să nu uităm că în meciul cu Danemarca a jucat doar 12 minute. Cu Argentina, de exemplu, a fost pus la pământ de 4 ori.

cota2.ro

Mergem la cel de-al doilea sfert, cel dintre Belgia și Brazilia, acolo unde am un client la faulturi comise, minim 2 în tot meciul. Axel Witsel este mijocaș central cu rol de măturător al atacurilor adverse, iar acest profil de jucător face destul de des faulturi, de multe ori pentru a fragmenta jocul. 1.7 este media de faulturi per meci a belgianului la acest turneu final.

VEZI AICI COTA SPECIALĂ 28.00 PENTRU PARTIDA DINTRE BELGIA ȘI BRAZILIA


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Uruguay vs Franța
Pronostic:
Mbappe over 1.5 faulturi suferite
Cota
1.65
Brazilia vs Belgia
Pronostic:
Witsel over 1.5 faulturi comise
Cota
1.65
Cota finala: 2.72
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro