Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Prieteni, e zi de pauză atât la Campionatul Mondial de fotbal, cât și la Wimbledon. Așa că atenția noastră este atrasă de către Campionatul Mondial feminin Under 20 de handbal, din Ungaria.


cota2.ro

Așa cum am preconizat în meciul cu Angola, Japonia este o echipă ce trebuie bagată în seamă. E drept, e limitată din câteva puncte de vedere, nu este o formație cu talie care să poată înscrie goluri și de la distanță, dar viteza la pasare și faptul că evoluează în multe momente 7 contra 6 pe atac o face să compenseze de multe momente. Egalul cu Olanda nu e întâmplător, nici faptul că a fost aproape să învingă România la debut. Azi are în față cea mai slabă echipă din grupă, iar victoria e necesară pentru ca Japonia să meargă în optimi.


România are nevoie de un succes astăzi cu Angola pentru a se califica, după ce ieri a fost zdrobită efectiv de Danemarca. Tricolorele au evoluat lamentabil, au pierdut 42-23 în fața nordicelor, dar au nevoie să treacă rapid peste acea înfrângere. Angola e o echipă limitată, s-a văzut atât cu Olanda, cu Japonia, cât și cu Paraguay, așa că partida ar trebui să fie o formalitate pentru fetele noastre.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Japonia vs Paraguay
Pronostic:
Japonia -7.5
Cota
1.44
România vs Angola
Pronostic:
România -2.5
Cota
1.40
Cota finala: 2.02
Profit: 7.14
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro