Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.37

BETANO

Prieteni, eu pregătesc deja săptămâna aceasta și vă propun un bilet format din meciuri care se vor disputa de marți până joi în preliminariile cupelor europene.

MARȚI 10 IULIE

cota2.ro

Malmo a fost protagonista pariului sâmbătă de la ALL-IN Challenge și nu ne-a dat nici cea mai mică emoție. Am ajuns deja în această lună la un profit de 886 de lei în această lună din 7 pariuri, la cotă medie 1.84, iar targetul de +1000 pare foarte aproape! Pentru cei care nu știu, aceste pariuri ALL-IN le postez în exclusivitate în grupul FREE de mesagerie instant, unde poate intra absolut oricine, oricând, fără să plătească absolut nimic! Aveți detalii explicite despre cum vă puteți alătura canalului nostru GRATUIT cu un simplu click aici! Suedezii se deplasează marți în Kosovo unde pornesc cu prima șansă în fața celor de la Drita, iar un eventual rezultat surpriză este foarte puțin probabil.

Campioana Macedoniei, Shkendija, va primi vizita campioanei ultimilor 7 ani din Țara Galilor, The New Saints, iar meciul se va disputa pe arena Louis II din Skopje. Diferența de valoare este clar în favoarea gazdelor, care vor să se impună categoric din prima manșă.

MIERCURI 11 IULIE

Campioana Kazachstanului și liderul la zi al campionatului, Astana, va primi vizita campioanei din Muntenegru, Sutjeska, echipă care a pierdut ultimele 6 manșe de preliminarii disputate în competițiile europene. Avem un plux clar de experiență și valoare de partea gazdelor, care au fost prezente în ediția 201/2016 a grupelor Champions League.

Legiunea braziliană de la Ludogorets Razgrad face ca valoarea lotului campioanei Bulgariei să crească de la an la an, depășind pragul de 50 de milioane de euro în momentul de față. Oapeții vor fi nord-irlandezii de la Crusaders, echipă care a înregistrat un singur egal și 4 înfrângeri în ultimele 5 deplasări din competițiile europene. Singura necunoscută din această partidă pare să fie diferența de scor la care se vor impune gazdele, pentru că din punct de vedere valoric, balanța este înclinată clar în favoarea ”bulgarilor”.

JOI 12 IULIE

Joi intră în scenă și prima echipă românească participantă în cupele europene, Viitorul Constanța, care se va deplasa în Luxemburg pentru a da piept cu Racing Club. Puștii lui Hagi au arătat destul de bine în meciurile de pregătire și se pot impune în această deplasare.

INTRĂ GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM PE VIAȚĂ

Am ales să joc acest bilet la Betano cu o miză medie, deoarece am căpătat cea mai bună valoare a cotelor disponibilă pe piață. BETANO este sponsor al grupului Premium Cota2.ro, unde pot obține acces GRATUIT, pe viață, toți cei care își deschid un cont nou prin intermediul butonului de mai jos și efectuează o depunere minimă.

După ce deschizi contul nou prin butonul din acest articol și efectuezi prima depunere, trimite un email la adresa info@piatadeponturi.ro în care să ne transmiți username-ul folosit la deschiderea contului și vei primi răspuns cu indicațiile de acces în grup.

*Valorile cotelor au fost selectate din oferta Betano disponibilă luni 9 iulie la ora 12.00Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 500 de Lei

ÎNCASEAZĂ bonusul AICI
Drita vs Malmo
Pronostic:
2
Cota
1.36
Shkendija vs TNS
Pronostic:
1
Cota
1.50
Astana vs Sutjeska
Pronostic:
1
Cota
1.33
Ludogorets vs Crusaders
Pronostic:
Ludogorets -1 HE
Cota
1.38
Racing FC Luxenburg vs Viitorul Constanta
Pronostic:
2
Cota
1.70
Cota finala: 6.37
Profit: 26.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro