Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.14

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, revenim la Campionatul Mondial Under 20 de handbal, competiție ce ne-a adus destule satisfacții în ultima perioadă. Avem un combo de cotă 2.14, din trei partide.


cota2.ro

Suedia-Olanda poate fi cel mai interesant meci din optimi, însă nordicele vor trebui să se autodepășească pentru acest meci. Olanda a arătat bine în grupe, a învins România și a pierdut la limită cu Danemarca, iar per-total a arătat ca o formație ce se poate bate la medalii.


Vicecampioana de acum doi ani, Coreea de Sud, nu a impresionat neapărat până acum. Meciul cu Rusia a fost foarte slab, cedat într-o manieră categorică după pauză, dar din optimi este un alt turneu. Muntenegru a făcut meciuri slabe până acum, excepție fiind cel de debut, cu Portugalia, care i-a și adus calificarea.


Danemarca este una din favoritele din acest an și a arătat și de ce. Victorii pe linie în grupă, cel mai important fiind acel 42-23 cu România, deoarece diferența este enormă. Germania nu este un oponent de care danezele să se teamă, mai ales prin prisma rezultatelor înregistrate în grupă.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Suedia vs Olanda
Pronostic:
2
Cota
1.37
Muntenegru vs Coreea de Sud
Pronostic:
2
Cota
1.25
Danemarca vs Germania
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.14
Profit: 6.84
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro