Meci unicat propus de Mihalache pentru marti

BETFAIR SPORTSBOOK

Oameni buni, se joacă meciuri în Premier League, Coppa Italia, Cupa Ligii în Franța, dar pe bune acuma...voi vreți să faceți bani sau să vedeți spectacol? Haideți să ne aruncăm privirea acolo unde este VALOAREA! Pentru că eu vreau să fac bani, nu să fac o cotă de 2 din 3-4 meciuri pariind pe over 1.5 la Liverpool precum amatorii care apar la TV și se dau mari tipsteri....pe bune acuma...și pierd pe Swansea vs Liverpool care se termină 1-0...hai să fim serioși...prefer să pierd pe o cotă decentă dacă e, nu pe 1.15 :))))))))))

Haideți să vedem despre ce vorbim...Premier League South...Tiverton vs Frome Town...ați auzit despre echipele astea? În proporție de 80% nu...dar vreau să vă subliniez un aspect...aruncați o privire pe meciurile disputate de Frome Town în deplasare în ultimele 3 luni, mai exact de pe 4 noiembrie încoace, și faceți o medie a golurilor per meci...nu aveți timp? ok...vă ajut eu...5.62!!!!! Scorurile seamănă mai mult cu niște meciuri de polo, în pana mea...

cota2.ro

În acest caz...avem dreptul să acordăm un procentaj indulgent de reușită de 60% pentru EG (expected goals)? DA!!!

Păi în acest caz...un procentaj de 60% se traduce într-o cotă de 1.67...pentru cei care nu cunosc, e simplu...împărțim 100 la 60! Ce cotă primim noi pentru over 3.5 goluri de la Betfair pentru acest meci? 2.50!!!!! WTF?!?!?! Vorbim aici de VALUE sau nu?

Vă răspund tot eu...DA....2.50 se traduce printr-o estimare a casei de pariuri de doar 40% șanse de câștig....sper că ați înțeles despre ce e vorba...avem un 20% VALUE de partea noastră, așa că eu decid să iau acest pariu cu două mâini! Baftă tuturor!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tiverton Town vs Frome Town
Pronostic:
over 3.5
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro