Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

BETANO

Prieteni, astăzi voi propune un bilet format din 2 meciuri, pentru că mai avem două meciuri pariate de astăzi, dar care sunt incluse în Biletul Etapei pe care îl puteți verifica aici, în cazul în care nu ați făcut-o deja.

Anglia este o echipă destul de compactă și constantă sub bagheta lui Southgate, iar un avantaj important pare să fie supremația în duelurile aeriene. Anglia a marcat nu mai puțin de 8 goluri din cele 11 de la această competiție din faze fixe, egalând astfel un record ce data din 1966, stabilit de Portugalia. O finală Franța - Anglia ar fi de vis în termeni de rivalitate! Croația a disputat 2 meciuri de 120 de minute înainte de această confruntare, iar efectele fizice se pot resimți.

cota2.ro

AICI AI COTA SPECIALĂ 60 PENTRU VICTORIA ANGLIEI

Cel de-al doilea meci pe care îl voi juca astăzi este amicalul dintre Thun și Chiasso, care consider că are o cotă mult mai mare decât valoarea reală pentru victoria gazdelor! În condițiile în care Chiasso a mai jucat două amical pierdute cu scor identic, 4-0, victoria lui Thun ar fi trebuit să fie cotată la maxim 1.30

CÂȘTIGĂ JACKPOTUL DE 1 MILIARD AICI!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croația vs Anglia
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Thun vs Chiasso
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro