Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 13.14

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, hai să ne distrăm și să ne încercăm norocul cu un bilet de cota 13+ format din meciuri din Europa League azi, ce ziceți?

Am selectat 5 meciuri pe care le-am jucat la BETARENA, pentru că, nu știu dacă știți, dar pentru orice bilet cu minim 5 meciuri care să aibă cote peste 1.50, primim miza înapoi dacă avem o singură selecție pierzătoare!

DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETARENA ȘI AI UN BONUS DE 450 DE LEI!

cota2.ro

Azerii de la Gabala sunt cu cel puțin o clasă peste adversarii lor din Luxembourg, Progres Niedercorn, iar echipa antrenată de Sanan Gurbanov s-a întărit cu doi jucători aduși de la Skenderbeu, mijlocașul central albanez Sabien Lilaj și atacantul nigerian James. Pe hârtie, lotul gazdelor este de 3 ori mai valoros. Voi merge pe victoria azerilor și maxim 4 goluri marcate în meci.

Tot un adversar din Luxembourg are și fosta campioană a României, Viitorul, dar nu vom miza pe victorie, pentru că deja am mizat pe biletul etapei la cotă mult mai bună! Între timp piața a reacționat și solistul a ajuns pe la 1.40, dar voi miza pe minim 2 goluri marcate de puștii lui Hagi în poarta lui Racing FC, la valoare 1.70.

Spartak Subotica a terminat pe locul 4 în prima ligă din Serbia, iar astăzi va avea un adversar modest, Coleraine, din Irlanda de Nord, un club cu valoare de piață de două ori mai mic decât nou-promovata în Liga 2 ACS Șirineasa, ca să ne înțelegem. Nu văd de ce sârbii nu i-ar lua tare de la început.

CSKA Sofia și-a adus un mijlocaș ofensiv din Brazilia, Henrique, care promite să furnizeze concurență serioasă pe post portughezului Tiago Rodrigues. În plus, bulgarii se vor baza și pe serviciile aripei stânga Jorginho, împrumutat de la Saint Etienne. Azi pleacă favoriți în fața Letonilor de la Riga, echipă care valorează de 3 ori mai puțin la nivel de lot, dar totuși parcă mă aștept la un meci greu și o victorie destul de strânsă, pentru care bulgarii vor avea mult de muncit. Merg pe 1 solist și maxim 4 goluri.

Ultima selecție de pe bilet este și cea mai dificilă, deoarece implică două echipe care ar putea fi oricând prezente în grupele competiției.În ciuda eșecurilor la nivel de competiții europene cu Ferencvaros, Thomas Doll este în continuare pe banca ungurilor de aproape 5 ani. Astăzi vor avea un nou test greu deoarece primesc vizita celor de la Maccabi Tel Aviv. Se anunță o confruntare echilibrată pe Groupama Arena, iar eu voi miza pe faptul că ambele echipe marchează minim un gol în meci. Din 2014 încoace, Ferencvaros a marcat în 5 din cele 6 meciuri disputate pe propriul teren în preliminariile Europa League, în timp ce Maccabi a marcat în fiecare din cele 4 meciuri disputate în deplasare anul trecut în această competiție.

2.000 DE LEI BONUS DE BUN VENIT LA PARIURI

DESCHIDE UN CONT NOU PRIN CLICK AICI ȘI BENEFICIAZĂ DE CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FK Gabala vs Niedercorn
Pronostic:
1 & SUB 4.5 goluri
Cota
1.50
Racing FC Louxembourg vs FC Viitorul
Pronostic:
Viitorul over 1.5 goluri
Cota
1.70
Spartak Subotica vs Coleraine
Pronostic:
1/1 pauză-final
Cota
1.75
CSKA Sofia vs Riga FC
Pronostic:
1 & SUB 4.5 goluri
Cota
1.55
Ferencvaros vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
GG
Cota
1.90
Cota finala: 13.14
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro