Ponturi Pariuri Fotbal Franța vs Croația

BETFAIR SPORTSBOOK

Ei și iată-ne ajunși la ultimul meci al acestui campionat mondial. Nu are rost să ne întindem prea mult în argumentări, cred că toată planeta în afară de francezi simpatizează cu echipa Croației care este echipa surpriză a acestui mondial, însă trebuie să avem în vedere faptul că jucătorii din spațiul ex-iugoslav au făcut eforturi imense pentru a ajunge în ultima fază a competiției. Faptul că au disputat 3 meciuri consecutive de 120 de minute, practic un meci în plus față de adversari, s-ar putea să își pună amprenta pe cursul jocului, pentru Franța are jucători foarte sulicitanți din punct de vedere fizic pentru adversari.

Majoritatea experților văd o victorie a Franței, iar cota este bună, dar eu voi forța un pic, pentru că văd o desfășurare a jocului similară cu cea din sferturi împotriva Uruguay-ului. Dacă Franța deschide scorul până în minutul 75, Croația va fi nevoită să se deschidă, caz în care există posibilitatea unor contraatacuri tăioase. Voi miza pe linia de handicap asiatic -1 pe Franța, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii cu fix un gol diferență în timpul regulamentar de joc, miza este returnată.

cota2.ro

OFERTĂ: COTA 50 FRANȚA ȘI COTA 80 CROAȚIA

BETFAIR, cea mai mare casă de pariuri licențiată în România, oferă posibilitatea jucătorilor care își deschid conturi noi prin linkul de mai jos, să parieze pe finală la cote mărite: cota 50 pentru victoria Franței și cota 80 pentru victoria Croației!

PARIAZĂ AICI PE COTA 50 SAU COTA 80



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franța vs Croația
Pronostic:
Franța -1 HA
Cota
2.97
Cota finala: 2.97
Profit: 9.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro