Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.37

UNIBET

Prieteni, astăzi îmi voi încerca norocul cu un bilet de cotă finală 7+ format din 5 meciuri.

Ieri am fost în tribuna la Bucharest Open, iar anumite aspecte pe care le-am observat în meciurile la care am asistat vor contribui la luarea deciziilor pentru azi.

cota2.ro

Mihaela Buzărnescu s-a prezentat ca o adevărată campioană și a trecut în minimum de seturi de muntenegranca Danka Kovinic. Azi o va avea în față pe Tamara Zidansek și mă aștept la o victorie fără prea mari emoții a româncei.

Anastasia Sevastova a dat dovadă de psihic foarte bun în meciul contra lui Jakupovic, revenind atât după ce a pierdut primul set, dar și după ce a fost condusă cu 0-3 în decisiv. O văd să treacă la pas de Arantxa Rus în meciul serii.

Compatrioata noastră IrIna Bara a reușit o victorie entuzasmantă și muncită ieri împotriva lui Tomova, dar fizicul ei plăpând nu îi permite să aibă vreun avantaj pe propriul serviciu. Românca a compensat prin mișcare bună în teren și apărare decentă, însă la capitolul ofensivă este mult sub așteptări. Azi va avea în față un adversar cu fizic mult mai impunător, Polona Hercog, jucătoare care s-a calificat după o revenire de senzație în primul tur.

Ne îndreptăm către fotbal, a reînceput superliga chineză, iar Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Fabio Cannavaro, și-a adus încă doi brazilieni, pe lângă Alan și Goulart, principalii marcatori. Este vorba de Paulinho de la Barcelona și Anderson Talisca, cel care a făcut un sezon excelent la Besiktas anul trecut. Azi vor primi vizita lui Guizhou Zhicheng, lanterna roșie a campionatului, care a acumulat doar 4 puncte în 11 etape.

Ultimul meci selectat este cel din Copa Sudamericana din această noapte, dintre argentinienii de la Defensa Y Justicia și ecuadorienii de la El Nacional, echipă aflată într-o formă execrabilă. Voi miza pe linia de handicap asiatic -1 pe gazde, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii a gazdelor la fix un gol diferență, primim cota 1.

VĂ AȘTEPT ÎN GRUPUL PREMIUM, PRIETENI!

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE GRATUITĂ!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Mihaela Buzărnescu vs Tamara Zidansek
Pronostic:
1
Cota
1.33
Sevastova vs Arantxa Rus
Pronostic:
1
Cota
1.33
Irina Bara vs Polona Hercog
Pronostic:
2
Cota
1.55
Guangzhou Evergrange vs Guizhou Zhicheng
Pronostic:
Guangzhou -1.5 HA
Cota
1.68
Defensa y Justicia vs El Nacional
Pronostic:
Defensa y Justicia -1 HA
Cota
1.60
Cota finala: 7.37
Profit: 19.11
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro