Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.76

BETANO

Pentru ca avem azi o oferta bogata in Europa League(avem de unde alege) am pregatit 3 bilete.Pe fiecare bilet am mers numai pe favorite,toate soliste exceptie facand meciul din Estonia unde am jucat o dubla.


cota2.ro

Kalju-Stjarnan

Meciul din tur s-a terminat 3-0 pentru echipa din Islanda ,un meci in care Stjarnan a fost superioara la toate capitolele.Reusind un 3-0 acasa nu cred ca vor forta in meciul de azi si cred ca vor juca relaxati multumindu-se chiar si cu-n egal.

M.Tel Aviv-Ferencvaros

In meciul tur chiar daca au egalat tocmai in prelungiri,Tel Aviv a avut foarte multe ocazii de a inscrie,au avut o posesie mai buna fiind peste echipa din Ungaria.Acum avand meci acasa cred ca va face un meci mult mai bun si se va califica mai departe.

Zalgiris-Klaksvik

Doua echipe care in ultima perioada au avut cam aceeasi evolutie.Meciul din tur s-a terminat in favoarea echipei din Lituania 2-1 unde a fost putin peste echipa din Feroe reusind victoria tocmai in minutul 2 de prelungiri.In retur lucrurile cred ca vor sta altfel,cred ca Zalgiris va castiga partida mai usor si se vor califica mai departe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kalju vs Stjarnan
Pronostic:
x2
Cota
1.40
M.Tel Aviv vs Ferencvaros
Pronostic:
1
Cota
1.53
Zalgiris vs Klaksvik
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 2.76
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro