Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Finalele de la București ne pot aduce un profit frumos. Terminăm săptămâna cu o cotă de 2.02, din cele două meciuri de tenis de la Arenele BNR.


cota2.ro

Primul meci al zilei se dispută între Begu și Mitu și Kovinic și Zanevska, iar dacă pentru românce accederea în finală era un obiectiv, celelalte două nu au plecat la drum cu acest gând. Ambele perechi se află la primul turneu împreună, dar experiența la dublu este superioară pentru Begu și Mitu. În plus, motivația româncelor e suplimentară, deoarece joacă în fața propriilor fani.


Sevastova și-a respectat statutul de favorită și a ajuns din nou în finala de la București, pe care acum doi ani o pierdea 0-6, 0-6 în fața lui Halep. Lucrurile s-au mai schimbat, Sevastova e locul 22 în lume, iar astăzi are în față o jucătoare masivă, puternică, dar ceva mai obosită, Martic. Croata vine după un meci dificil cu Buzărnescu, în care a arătat bine, dar astăzi va avea un meci diferit. Sevastova stă mult mai bine în defensivă și are arme suficiente pentru a bloca loviturile puternice ale adversarei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kovinic/Zanevska vs Begu/Mitu
Pronostic:
2
Cota
1.55
Sevastova vs Martic
Pronostic:
Sevastova minim un set
Cota
1.30
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro