Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 8.39

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, după un nou bilet verde la cota 7+ ieri, voi continua să ofer astfel de bilete la cererea publicului, cu mențiunea că celor care vor să își protejeze bankrollul le recomand să joace meciurile în regim single. Oricum mizele pe care el folosesc la aceste pariuri sunt mici și vă recomand să țineți cont de ele.

Primul meci pe care mizez este din Bulgaria, acolo unde CSKA Sofia primește vizita lui Lokomotiv Plovdiv, echipă decimată de absențe la această partidă, antrenorul fiind nevoit să apeleze la 4 jucători de la academie! Cine a avut acces la astfel de informații a jucat de ieri handicapul la o cotă de peste 2.15, astăzi deja e ruptă în două, dar jucabilă :)

cota2.ro

Cea de-a doua selecție este meciul de la Ovidiu dintre Viitorul și nou-promovata Dunărea Călărași. Viitorul a avut deja ocazia să dispute două meciuri oficiale în compania ciomăgarilor din Luxemburg, iar în returul de joi a părut că nu a turat motoarele. Aici mă bazez pe faptul că Alexa este adeptul strategiei ”cu-curu-n-poartă”, cel puțin împotriva formațiilor de talie superioară sau cel puțin egală. Am văzut pe viu echipa sa anul trecut în Liga 2 când a remizat 0-0 atât cu Herman cât și cu Chindia, principalele contracandidate la promovare. 0-0 sau 1-0 Viitorul mi se par rezultate plauzibile azi, așa că voi miza pe faptul că oaspeții nu înscriu, dar pentru a păcăli un pic sistemul voi merge pe combinația 1X & NU marchează ambele echipe la cota 1.85, deoarece dacă luăm doar Oaspeții NU înscriu avem cota 1.80 (logic, dacă nu înscriu nu au cum să bată, dar avem un 0.05 în plus la cotă, vă învăț și mici șmecherii, ca doar de-aia pretind că mă pricep la pariuri)

Ultimul meci este din Elveția, iar după eșecul de ieri al lui Basel, Young Boys are șansa de a pleca din start cu 3 puncte avans. Nu va avea un meci ușor, deoarece Grasshoppers este o echipă de tradiție. Este cel mai riscant meci de pe biletul meu, deoarece trebuie îndeplinite 2 condiții simultan, atât victoria gazdelor, cât și goluri în ambele porți, dar în Elveția nimic nu este imposibil în materie de goluri. În plus, având în vedere faptul că solistul e 1.40, iar GG-ul e cotat la 1.70, combinația noastră pe acest meci ar fi trebuit să fie maxim 2.38, însă noi jucăm iar pe value la 2.75.

INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM PENTRU A AVEA PARTE CONSTANT DE PARIURI CU CAP! ELIMINĂM NOROCUL DIN JOC ȘI FACEM PROFIT!

CLICK AICI PENTRU DETALII DE ACCES GRATUIT!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CSKA Sofia vs Lokomotiv Plovdiv
Pronostic:
CSKA -1 Handicap European
Cota
1.65
Viitorul vs Călărași
Pronostic:
1X & NU marchează ambele
Cota
1.85
Young Boys vs Grasshoppers
Pronostic:
1 & Ambele Marchează
Cota
2.75
Cota finala: 8.39
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro