Sevilla vs Cadiz

Fortuna

Vicenzo Montella nu a avut parte de un debut fericit pe banca Sevillei, aș pute spune chiar de coșmar, în condițiile în care încasezi 5 boabe acasă de la marea rivală, pierzând cu 5-3! Înfrângerea în fața lui Betis a pus capăt unei serii de invinvibilitate pe Ramon Sanchez Pizjuan care data de mai bine de 12 luni, formată din 29 de partide consecutive în toate competițiile.

Returul de astăzi pornește de la 2-0 pentru Sevilla, iar Cadiz nu are ce apăra, deci ne putem aștepta la un meci deschis. Să nu omitem faptul că divizionara secundă a fost învinsă în turul precedent de Betis, tot pe propriul teren, în primul tur, cu 2-1, dar a urmat un retur fenomenal câștigat cu 5-3 de Cadiz pe stadionul Manuel Ruiz de Lopera.

cota2.ro

Să notăm și faptul că oaspeții de azi arată o formă excelentă în deplasare, cu evoluții lipsite de inhibiții, câștigând 4 din ultimele 5 deplasări în care au înscris 13 goluri, incluzând aici succese pe terenul lui Sporting Gijon și Zaragoza! 6 din ultimele 8 meciuri ale Sevillei pe teren propriu au produs minim 3 goluri!

Voi merge pe o selecție curajoasă astăzi, la o cotă foarte bună și deloc imposibilă! Să acordăm atenție extremei stânga de la Cadiz, Alvaro Garcia, dar și atacantului împrumutat de la Barcelona, Dani Romera!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Sevilla vs Cadiz
Pronostic:
GG3+
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro