Ponturi Pariuri Fotbal Astana vs Midtjylland

BETANO

Prieteni, programul competițional începe să devină din ce în ce mai aglomerat, iar asta înseamnă că și posibilitățile noastre de a face bani vor deveni din ce în ce mai dese. Astăzi voi posta la FREE un singur meci, la o cotă foarte bună, urmând ca în grupul PREMIUM să mai postez și alte selecții, cum e și normal.

Nu trebuie să vă sperie ideea de grup PREMIUM, pentru că accesul se face Gratuit, nu există taxă lunară sau ceva de genul, pentru că noi NU vrem bani de la pariori, vrem bani de la casele de pariuri!

cota2.ro

AFLĂ DE AICI CUM POȚI INTRA GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM!

Astana a devenit renumită la nivel european ca fiind o nucă tare pe propriul teren, iar rezultatele excelente obținute în competițiile inter-cluburi din ultimii ani i-au consolidat această reputație. În general meciurile de pe propriul teren tind spre over, iar adversarii au viață grea pe terenul artificial din Kazachstan.

Midtjylland nu a început sezonul chiar bine, iar pentru acest meci vor avea de efectuat o deplasare de 4.000 de kilometri. De asemenea, fusul orar este decalat cu 4 ore, un alt aspect pe care pariorii ar trebui să îl ia în calcul.

Voi miza în această partidă pe faptul că avantajele gazdelor se vor concretiza în rezultatul final și nu vor pierde această primă manșă, dar și pe faptul că există suficient potențial ofensiv de ambele părți pentru a vedea minim un gol în fiecare plasă. Voi pune în joc 5 unități din cele 77 pe care le-am acumulat ca profit în această lună.

VEZI AICI COTA 40 DIN EUROPA LEAGUE


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astana vs Midtjylland
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro