Ponturi Pariuri Fotbal Etar Veliko Trnovo vs Vereya

Fortuna

Cu o medie de 4.000 de spectatori la meciurile de pe propriul teren de sezonul trecut (mai mult decât CSKA sau Levski dacă excludem derby-urile), Etar Veliko Trnovo are ambiții de clasare în Top 6 în acest sezon. Debutul a fost cel mai greu posibil, chiar pe terenul lui Ludogorets, dar elevii lui Krasimir Balakov nu s-au făcut de râs și au pierdut doar cu 1-0.

De cealaltă parte, Vereya a redus salariile jucătorilor cu 30% și are un lot foarte subțire, iar în momentul de față i se preconizează retrogradarea dacă până la finele perioadei de transferuri nu face achiziții serioase.

cota2.ro

VEZI AICI COTA 40 DIN ACEST WEEKEND

Mă aștept la un meci clasic dominat de echipa favorită care joacă acasă și prevăd o atitudine cu curu-n poartă a oaspeților, exact cum au procedat și în primul meci, încheiat cu o remiză albă în fața Slaviei Sofia, pe propriul teren. Etar este peste Slavia din punct de vedere calitativ, iar în cazul în care înscrie, nu mă aștept să forțeze. Totuși, este foarte posibil ca golul să cadă greu și sincer văd un meci de 1-0 sau 2-0. Cota merită din plin efortul, voi alege o miză medie.

AVEM O NOUĂ LUNĂ VERDE ÎN GRUPUL PREMIUM!

De aproape un an câștigăm într-una! Din cele 11 luni de la lansare, 10 sunt pe plus, iar câștigul total a ajuns la peste 200 de unități! Având în vedere că pentru mine o unitate de pariere înseamnă 250 de Lei, mă declar mulțumit cu un profit de jumătate de miliard vechi!

Intră și tu GRATUIT în grupul nostru, ai toate detaliile de acces cu un simplu click aici


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Etar Veliko Trnovo vs Vereya
Pronostic:
1 & SUB 2.5 goluri
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: 9.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro