Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Fortuna

Prieteni, am încercat în weekend două bilete mai îndrăznețe, unul de cota 10+ sâmbătă și unul de cota 11+ duminică, dar ambele au fost pierdute la un singur meci. Cât de aproape am fost! Totuși, privind per ansamblu am avut 8 din 10 meciuri câștigătoare, nu e rău.

Azi o las un pic mai moale și mizez pe un bilet simplu și sper eu, eficient, prin care ne putem dubla miza, dacă totul iese conform planului.

cota2.ro

Spartaks Jurmala are o misiune relativ ușoară astăzi când primește vizita unei echipe care se va bate pentru evitarea retrogradării, Metta/LU Riga. Prefer să joc simplu acest meci și să nu forțez nicio linie de handicap.

Trelleborg și Hammarby ne pot oferi un spectacol decent în această seară, mai ales dacă luăm în calcul faptul că media de goluri per meci a oaspeților în acest sezon este de 3.36! De cealaltă parte, Trelleborg a înscris în fiecare din ultimele 7 partide, iar pe propriul teren a primit gol în 86% din partidele acestui sezon

INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM GRATUIT CU FORTUNA

Dacă nu ai încă un cont de jucător on-line la Fortuna, acum e momentul să deschizi unul! Pentru că dacă deschizi un cont nou prin butonul de mai jos, obții GRATUIT acces pe viață în grupul Premium COTA2.ro, dar și un pariu de 100 de lei de tip Cash-Back din partea casei de pariuri. BAFTĂ! Te aștept în grup!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Spartaks Jurmala vs Metta/LU Riga
Pronostic:
1
Cota
1.23
Trelleborg vs Hammarby
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.67
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro