Ponturi Pariuri Fotbal Samara vs CSKA Moscova

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, având în vedere că am obținut până acum peste 100 de unități profit în această lună, îmi permit să joc un pariu destul de riscant, dar la miză mai mică!

CSKA Moscova a câștigat în prelungiri super-cupa împotriva lui Lokomotiv în weekend, iar azi jucătorii ar putea resimți un pic de oboseală.

cota2.ro

În plus, Dzagoev nu va juca astăzi, din sursele mele, iar în vară au plecat vedetele Golovin (la Monaco) și Vitinho (la Flamengo). Cea mai de seamă achiziție este fundașul central Hordur Magnuson din cel de-al doilea eșalon fotbalistic englez, de la Bristol City. De asemenea, fundașii centrali Ignashevich și Aleksey și Vasili Berezutski și-au agățat ghetele în cui!

Chiar dacă Samara este nou-promovată, de ce nu ar putea să țină piept unei echipe CSKA Moscova mult slăbită față de anul trecut? Și cum știm că rușii sunt săraci în goluri, mă aștept ca gazdele să încerce să țină de rezultat și să închidă spațiile, încercând să stea la ciupeală pe contraatac. Eu îmi asum un risc și merg pe 0-0 sau 1-0 scor final!

CEL MAI MARE BONUS LA PARIURI DIN ROMÂNIA:

2000 DE LEI ȘI ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM COTA2.ro

CLICK AICI ȘI OBȚINE BONUSUL


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Samara vs CSKA Moscova
Pronostic:
1X & SUB 1.5 goluri
Cota
4.10
Cota finala: 4.10
Profit: 9.30
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro