Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, eu voi mai juca un bilet pentru azi, compus din două meciuri din preliminariile Europa League, a căror valoare individuală a cotelor mă atrage!

Spartaks Jurmala a distrus-o pe La Fiorita în tur, cu 6-0, iar noi am mizat pe o victorie la minim 3 goluri diferență la o cotă foarte bună în grupul Premium. Este clar că la adăpostul acestui avantaj din tur, antrenorul rus al letonilor va schimba partitura cu care va începe meciul, iar pariurile pe handicap astăzi nu își au rostul, pentru că nu știm care va fi abordarea. Ceea ce este cu adevărat Value este cota de 1.80 existentă în Betfair SportsBook pentru faptul că NU vor înscrie ambele echipe, în condițiile în care în majoritatea celorlate case de pariuri, această selecție este cotată la maxim 1.70. Ar trebui să luăm în calcul și faptul că din 2012 încoace, de când tot evoluează în primele tururi ale competițiilor europene, gruparea din San Marino are un singur gol înscris și 44 primite! O singură dată a mai întâlnit La Fiorita o echipă din Letonia și a pierdut în dublă manșă 0-2 și 0-4 împotriva lui Metalurgs Ljepaja.

cota2.ro

DESCHIDE UN CONT NOU LA BETFAIR PRIN ACEST LINK ȘI AI ACCES ÎN GRUPUL PREMIUM GRATUIT!

Slovan Bratislava a fost învinsă surprinzător în meciul tur de Balzan, cu 2-1, dar majoritatea scuzelor a vizat căldura excesivă din Malta care i-a afectat pe jucătorii clubului slovac. Este un aspect care poate fi decisiv într-un astfel de meci, dar partea bună este că se joacă în dublă manșă, iar cota pe solistul gazdelor este foarte mică, cum era de așteptat.

Plusul de valoare este evident în favoarea lui Slovan, iar eu sunt de părere că handicapul de două goluri poate fi acoperit fără prea mari emoții! ATENȚIE: În oferta Betfair Sportsbook avem Handicap European, ceea ce înseamnă că avem neapărat nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență a gazdelor!

VEZI AICI ȘI COTA 30 DIN EUROPA LEAGUE!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
La Fiorita vs Spartaks Jurmala
Pronostic:
NU marchează ambele
Cota
1.80
Slovan Bratislava vs Balzan
Pronostic:
Slovan -1 HE
Cota
1.50
Cota finala: 2.70
Profit: 8.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro