Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

UNIBET

Prieteni, am reușit ieri să bifăm ambele bilete propuse, iar astăzi deja voi propune un prim pariu prin care să ne dublăm miza.

Începe Liga 2 din România, iar U Cluj se anunță o candidată serioasă la revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării, acolo unde îi este locul! Adversarul din prima etapă este Metaloglobus, echipă retrogradată matematic în Liga 3 la finele sezonului trecut, dar care acum 3 săptămâni a aflat că poate evolua în Liga 2 datorită retragerii lui CS Afumați. Meciul se va disputa la Târgu Mureș, deoarece arena din Cluj este ocupată cu festivalul Untold.

cota2.ro

Tot azi debutează și noua ediție a ligii secunde din Anglia, Championship, iar trupa lui Frank Lampard, Derby County, se anunță o candidată serioasă la promovare. După o campanie inteligentă de transferuri, „berbecii” se deplasează astăzi la Reading, echipă modestă, iar eu voi miza pe victoria oaspeților, însă acopăr rezultatul de egalitate, jucând selecția Draw No Bet, scenariu care ne oferă cota 1 în caz de remiză.

INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM GRATUIT CU FORTUNA

Dacă nu ai încă un cont de jucător on-line la UNIBET, acum e momentul să deschizi unul! Pentru că dacă deschizi un cont nou prin butonul de mai jos, obții GRATUIT acces pe viață în grupul Premium COTA2.ro, dar și un pariu GRATUIT de 250 de lei din partea casei de pariuri. BAFTĂ! Te aștept în grup!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
U Cluj vs Metaloglobus
Pronostic:
1
Cota
1.35
Reading vs Derby County
Pronostic:
Derby DNB
Cota
1.55
Cota finala: 2.09
Profit: 9.81
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro