Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.96

BETANO

Prieteni, hai că am reușit să legăm 3 pariuri la rând, iar astăzi aș vrea să-l bifez pe cel de-al 4-lea cu o cotă de 4. Am ales să joc doar 3 meciuri pe bilet, iar primul începe de la ora 21.00.

CFR Cluj nu a început deloc bine, sunt ape tulburi în vestiarul campioanei, dar disputa cu Chiajna poate fi un moment al revenirii pe plan intern. Concordia a remizat etapa trecută cu Viitorul în condițiile în care Hagi a menajat piese destul de importante din primul 11. Am văzut o apărare destul de fragilă a „vulturilor”, iar acest aspect nu poate fi remediat peste noapte.

cota2.ro

DESCHIDE CONT AICI LA BETANO ȘI AI 500 DE LEI BONUS

Celelalte două selecții de pe biletul meu sunt din campionatul Statelor Unite ale Americii, acolo unde Toronto se deplasează la Atlanta. 8 din ultimele 9 meciuri ale lui Toronto au produs minim 3 goluri, în timp ce Atlanta a marcat minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 etape.

Mergem la Colorado pentru ultimul meci, acolo unde vine Zlatan să umple stadionul. Legenda suedeză are 15 goluri marcate și 4 assisturi în 14 meciuri disputate în MLS, cu o medie de 3.9 șuturi per meci. LA Galaxy a înscris minim 2 goluri în ultimele 8 meciuri consecutive, toate aceste meciuri fiind de over 2.5! De cealaltă parte, Colorado a încasat minim 2 boabe în 11 din ultimele 13 meciuri.

VEZI AICI COTA 25.00 PENTRU DUMINICĂ OFERITĂ DE BETFAIR CLIENȚILOR NOI

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Chiajna
Pronostic:
1
Cota
1.51
Atlanta United vs Toronto FC
Pronostic:
GG3+
Cota
1.62
Colorado Rapids vs LA Galaxy
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 3.96
Profit: 11.84
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro