Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.51

Fortuna

Dragilor, astăzi mizez pe două meciuri a căror cotație este destul de decentă. Ieri am forțat nota cu biletul de cota 8+, dar meciurile nu au fost rele. Chiar dacă l-am pierdut, avem un start de lună foarte profitabil până acum!

Cotele pe victoria Viitorului scad și este normal să mai scadă, din moment ce va deveni, probabil, un pariu public. Începutul slab de campionat pentru puștii lu Hagi a făcut posibilă o asemenea valoare, pentru că, de altfel, solistul ar fi fost undeva sub 1.50. Voluntari arată rău, i-am văzut și la meciul cu Gaz Metan, se pot considera norocoși cu un punct obținut. Deși cotele au început deja să ajungă pe la 1.60-1.65, FORTUNA a rămas un pic în spate și încă este posibilă valoarea 1.77 pe victoria gazdelor, pe care o voi miza mediu.

cota2.ro

100 DE LEI CASHBACK FĂRĂ RULAJ LA FORTUNA

La FORTUNA, dacă îți deschizi un cont nou prin linkul de mai jos, poți plasa primul pariu fără stres, pentru că primești banii înapoi în cont dacă este pierdut, la miză maximă de 100 de lei, fără condiții de rulaj!

<<DESCHIDE AICI CONT NOU LA FORTUNA>>

Cel de-al doilea meci de pe biletul meu este pe oaspeții lui Hull City de astăzi, Aston Villa, una dintre candidatele la promovare. Clubul din Birmingham a investit 35 de milioane de lire în transferuri în această vară, în vreme ce la Hull apele sunt tulburi, aceștia pierzându-i pe McGreggor, Larsson, Hernandez, Dawson sau Odubajo. Voi acoperi și eventualitatea unui rezultat de egalitate jucând șansă dublă.

VREI MAI MULTE PARIURI DE CALITATE? INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM! E GRATUIT ȘI AI ACCES PE VIAȚĂ! AI TOATE DETALIILE DE ACCES CHIAR AICI!




Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Viitorul vs FC Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.77
Hull City vs Aston Villa
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Cota finala: 2.51
Profit: 9.06
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro