Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.67

BETANO

Stiu, nu am inceput chiar bine luna dar daca ieri Genk stia sa tina de rezultat alta era viata. Am fi avut peste 40 de unitati profit. Asta e! Mergem mai departe, iar astazi am sa joc 3 meciuri in care am destul de mare incredere la o cota de aproape 4.

Gaz Metan - Dinamo

cota2.ro

Dinamo are un moral excelent dupa meciul cu rivala de moarte, scor 3-3, deoarece a revenit de fiecare data cand a fost condusa. De remarcat este faptul ca Dinamo nu a pierdut in fata celor de la Medias in campionat de 15 meciuri, iar in ultimele 10 meciuri s-au marcat minim 2 goluri in meci. Asadar o varianta, dupa statistica, ar fi X2&2+ insa eu o sa iau DNB pe Dinamo pentru ca am incredere in echipa lui Bratu ca o sa faca un meci bun.

FC Viitorul - FC Voluntari

Echipa lui Gica Hagi a fost eliminata din Europa si acum se axeaza pe campionat. La Ovidiu vine astazi Voluntari. Oaspetii au mari probleme in compartimentul defensiv si nu numai. Ofensiva celor de la Voluntari e si ea destul de slaba. Viitorul poate pune problema celor 2 esecuri pe seama meciurilor din Europa si oboseala acumulata insa astazi au nevoie de victorie pentru a se ridica in clasament.

Hull City - Aston Villa

Hull City a slabit considerabil in aceasta perioada pierzand numai putin de jumatate de echipa din sezonul trecut. De partea cealalta, Aston Villa devine o candidata serioasa la promovare dupa suma considerabila cheltuita de acestia pentru aducerea de noi jucatori. Ma astept la cel putin un egal scos astazi de oaspeti pe terenul lui Hull City.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gaz Metan vs Dinamo
Pronostic:
Dinamo DNB
Cota
1.50
FC Viitorul vs FC Voluntari
Pronostic:
FC Viitorul castiga minim o repriza
Cota
1.40
Hull City vs Aston Villa
Pronostic:
Aston Villa DNB
Cota
1.75
Cota finala: 3.67
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro