Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

UNIBET

Voi miza astazi pe 2 meciuri foarte interesante din calificarile UEFA Champions League. Am ales Ajax si Steaua Rosie Belgrad pentru ca mi se par 2 echipe foarte bine organizate si foarte bine antrenate tactic si fizic.


cota2.ro

Ajax se deplaseaza pe terenul celor de la Standard Liege si cred ca se vor intoarce in Olanda cu un rezultat pozitiv. Ma uitam pe transfermarkt si nu-mi venea sa cred ce valoare a loturilor au cele 2 echipe. Ajax depaseste 230 de milioane de Euro in timp ce belgienii abia se apropie de 60. Olandezii si-au construit in aceasta perioada de mercato o echipa incredibila care ar trebui sa defileze pe plan intern. Ma astept chiar la o victorie a celor de la Ajax insa am sa joc acoperit un DNB pe acestia.

Steaua Rosie Belgrad are o misiune relativ simpla in acesta mansa, acestia intalnind pe Spartak Trnava. Slovacii au produs surpriza in turul precedent si au eliminat-o pe Legia Varsovia in timp ce sarbii au trecut de Suduva cu 5-0 la general. Ma astept la o victorie clara a sarbilor deoarece au o echipa de 6 ori mai valoroasa, joaca pe teren propriu si au sprijinul fanilor care sunt printre cei mai ”activi” din Europa. O sa joc pe victoria sarbilor insa la un handicap asiatic -1, adica, Steaua Rosie sa invinga la 2 goluri. Daca acestia castiga la 1 singur gol ni se ofera cota 1.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Standard Liege vs Ajax
Pronostic:
Ajax DNB
Cota
1.50
Steaua Rosie Belgrad vs Spartak Trnava
Pronostic:
Steaua Rosie Belgrad -1 AH
Cota
1.41
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro