Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 5.15

UNIBET

Pentru azi tot interesul pariorilor s-a aruncat spre biletul de cota 200+ (pe care l-am postat aici), dar cum acel bilet se întinde pe 3 zile și este destul de curajos, va trebui să propun și biletul zilei cu care v-am obișnuit și la care am obținut un bilanț foarte bun în această lună.

Nottingham Forrest a părut echipa mai bună în remiza de la Bristol City, iar astăzi va avea de înfruntat o retrogradată din Premier League, dar care a produs surpriza primei etape, West Brom fiind învinsă pe propriul teren de o posibilă candidată la retrogradare, Bolton. Costel Pantilimon este anunțat din nou titular la gazde. Ceea ce m-a atras în prima rundă la ambele echipe de azi este faptul că au fost implicate în meciuri cu foarte multe cornere!

cota2.ro

Îți plac pariurile de tip Easy Money? Cele mai „safe” selecții sunt postate numai în grupul PREMIUM - afla de aici cum obtii acces GRATUIT

Cota pe victoria lui Barnet în meciul de azi cu Braintree Town scade și tot scade, ceea ce este normal, eu am prins-o acum 2 zile la 1.80, deja este sub 1.5 acum, este posibil ca până la începutul meciului să ajungă sub 1.40, pentru că diferența de valoare este clară în favoarea gazdelor, echipă cu intenții de promovare în acest sezon. Voi juca fără frică linia de handicap asiatic -1.5, ceea ce înseamnă că gazdele trebuie să se impună la minim 2 goluri diferență pentru a putea încasa.

<<DESCHIDE CONT LA UNIBET AICI ȘI PRIMEȘTI ACCES GRATUIT PE VIAȚĂ ÎN GRUPUL PREMIUM>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Nottingham Forrest vs WBA
Pronostic:
Over 10.5 cornere
Cota
2.12
Barnet vs Braintree
Pronostic:
Barnet -1.5 HA
Cota
2.43
Cota finala: 5.15
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro