Ponturi Pariuri Fotbal Celtic vs AEK Atena

BETFAIR SPORTSBOOK

Câteodată o privire în piețele secundare de pariere ale meciurilor din competițiile comerciale ne poate aduce un profit frumușel. În general pariorii profesioniști se bazează pe Value-Betting, iar mulți dintre pariorii low-level înțeleg greșit sau deloc acest concept.

Value-betting este atunci când pariorul obține o valoare a cotei mult peste valoarea exprimată de procentajul estimat de reușită! De exemplu joacă Real Madrid cu CSKA Sofia, și cu toții putem estima că pentru victoria Realului pe propriul teren, cota ar trebui să fie undeva la maxim 1.15! Dacă o casă de pariuri iese cu cota 1.50, atunci avem clar un Value-Bet!

cota2.ro

Învață cum să descoperi singur value-beturile din ofertele caselor de pariuri! În masterclassul PUTEREA COTELOR am explicat în detaliu cum se calculează cotele și cum poți descoperi de unul singur erorile bookmakerilor!

<<Obține masterclassul GRATUIT de aici>>

Bun, cine a văzut cam cum funcționează treaba la meciurile de pe Celtic Park, cu siguranță știe că Celtic se apucă de călărit adversarul din primul și până în ultimul minut, mai ales când pleacă din postura de favorită. Asta ce înseamnă? Incursiuni în viteză pe flancuri, posesie prelungită, centrări multe în careu, șuturi spre/pe poartă, etc. Din acest punct de vedere eu consider că am voaloare destul de bună pe handicapul la cornere!

Dacă aruncăm o privire pe ultimele 3 meciuri oficiale disputate aici, avem următoarele scoruri la cornere: 8-4 vs Alashkert, 7-1 vs Rosenborg și 12-3 vs Rosenborg. De fiecare dată echipa lui Brendan Rodgers a fost cu mult peste adversar la acest capitol, iar dacă ne gândim că AEK Atena va aborda, cel mai probabil strategia park-the-bus astăzi, cred că linia de handicap -2.5 va fi bătută cu lejeritate, de aceea aleg să folosesc și o miză mai mare pe acest pariu.

Atât BETFAIR (deschide cont aici) cât și BETANO (deschide cont aici) oferă cota 2.10 pentru ca Celtic să aibă cu minim 3 cornere mai mult decât adversarul de azi.

Dacă deschizi un cont nou la BETFAIR sau BETANO prin linkurile de mai sus, vei primi acces GRATUIT pe viață în grupul Premium!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Celtic vs AEK Atena
Pronostic:
Celtic -2.5 cornere HA
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro