Ponturi Pariuri Fotbal Hajduk Split vs FCSB

BETANO

La nivel valoric, există un echilibru aproape de perfecțiune între loturile lui Hajduk Split și FCSB, însă la români domină prospețimea și entuziasmul tinerilor pe baza cărora Becali vrea să de lovitura. Deja începem să vedem la FCSB cum jocul curge din entuziasm, iar ocaziile și acțiunile personale apar ca urmare a plăcerii de a juca fotbal și a dorinței de afirmare a tinerilor talentați din lot.

Acest exemplu a putut fi observat clar la returul cu Rudar Velenje, când Moruțan a reușit o acțiune individuală cum rar vom mai vedea în acest sezon.

cota2.ro

Hajduk Split a reușit să-l aducă pe brazilianul Jairo da Silva, aflat pe tușa lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, iar restul transferurilor sunt destul de modeste. Dacă FCSB a trecut defilând de Rudar în turul precedent, Hajduk a trăit periculos cu Slavia Sofia, însă în cele din urmă s-a impus în dublă manșă.

De notat că Hajduk marchează cu regularitate pe propriul teren, iar FCSB are potențial foarte bun pentru cotraatacuri rapide. Mă aștept să vedem goluri de ambele părți într-un meci echilibrat pe care nu cred că românii îl vor pierde.

<<DESCHIDE AICI CONT LA BETANO - AI 500 DE LEI BONUS SI ACCES PE VIATA IN GRUPUL PREMIUM>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hajduk Split vs FCSB
Pronostic:
X2 & GG
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro