Ponturi Pariuri Fotbal CSKA Sofia vs FC Copenhaga

BETFAIR SPORTSBOOK

Balgarska Armia este stadionul cara va găzdui unul dintre cele mai imprevizibile meciuri din această seară din Europa League. Copenhaga este favorită la calificare din această dublă cu CSKA Sofia, dar în turul următor, oricare din echipe se va califica, va avea de înfruntat Atalanta, deci traseul e destul de complicat.

CSKA Sofia defilează în campionat și este singura echipă cu 9 puncte după 3 etape, însă dacă în turul 2 a dat de pământ cu Admira, în turul 1 bulgarii au trăit periculos după ce au trecut de letonii de la Riga în urma loviturilor de departajare.

cota2.ro

Ce este atractiv în acest scenariu și motivul principal pentru care joc acest meci, este faptul că avem o echipă balcanică gazdă în manșa tur dintr-o fază eliminatorie în care pornește ca outsider. Mie personal mi se pare scenariul ideal și asta o spun după ani buni în care am experimentat și exploatat acest fenomen.

Tendința este aceea de a ține jocul cât mai închis, iar obiectivul principal este de a nu lua gol, urmând ca returul să fie abordat cu tactica park-the-bus cu intenții de contra-atac, pe principiul ”poate-poate pică ceva”.

CSKA Sofia a pierdut un singur meci din ultimele 17 (inclusiv meciuri de pregătire), și are un procentaj de 0.29 goluri încasate per meci la partidele oficiale, comparativ cu 0.375 al oaspeților de azi în acest sezon.

<<DESCHIDE AICI UN CONT LA FORTUNA SI AI ACCES GRATUIT IN PREMIUM>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CSKA Sofia vs FC Copenhaga
Pronostic:
1X & SUB 3.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro