Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 13.10

BETANO

Prieteni, timpuleste dușmanul meu în zilele ce urmează, așa că în loc de obișnuitul bilet zilnic, voi publica de astăzi un bilet cu meciurile mele preferate din acest weekend, care se ridică la o valoare decentă.

Sâmbătă la prânz este programată partida dintre Aerostar Bacău și Chindia Târgoviște, iar pe băieții lui Cristi Popovici i-am văzut deja la treabă pe viu în partida cu Metaloglobus, unde au reușit să obțină o remiză. Nu se mișcă rău, dar nici nu strălucesc, iar pentru a te impune în fața Chindiei, antrenată acum de Viorel Moldovan, e nevoie de mai mult. Voi miza pe victoria oaspeților cu returnarea mizei în caz de egalitate.

cota2.ro

<<AICI AI BONUSURI DE PESTE 4200 DE LEI>>

Leeds United a început ca din pușcă sub comanda lui Marcelo Bilesa, are două victorii în campionat și una în cupă, iar toate meciurile de până acum au fost de over! Rotherham va avea nevoie de arme cu mult peste posibilit['ile actuale pentru a rezista.

Atalanta primește vizita lui Frosinone în prima etapă, iar cum gazdele practică un joc deschis, pe flancuri, consider că linia de handicap asiatic -1.5 la cornere la o cotă de 1.70 merită servită din plin!

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor și va avea meci cu Ajax, astfel că la meciul cu Oleksandria din campionat este așteptată menajarea pieselor de bază. Oaspeții stau bine în apărare și sunt în formă, mizez pe faptul că nu vor fi învinși de Dinamo la mai mult de un gol diferență.

În fine, revenim în țară, unde cota pe victoria Craiovei mi se pare foarte bună în partida cu Chiajna de pe propriul teren, în primul rând pentru că ilfovenii au o apărare instabilă, iar oltenii au început să se pună pe marcat!

<<INTRA GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM AICI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aerostar Bacau vs Chindia
Pronostic:
Chindia DNB
Cota
1.57
Leeds United vs Rotherham
Pronostic:
1 & over 1.5 goluri
Cota
1.65
Atalanta vs Frosinone
Pronostic:
Atalanta -1.5 cornere HA
Cota
1.70
Dinamo Kiev vs Oleksandria
Pronostic:
Oleksandria +1.5 HA
Cota
1.70
CSU Craiova vs Chiajna
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 13.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro