Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Moscova vs UFA

BETFAIR SPORTSBOOK

Dinamo Moscova încă nu a cunoscut gustul victoriei în actuala stagiune, dar nic nu a fost răpusă, pentru că a înregistrat 3 rezultate de egalitate. Situația s-ar putea schimba astăzi, deoarece primește vizita lui Ufa, echipă care joi și-a asigurat calificarea în play-off-ul Europa League după un egal chinuit obținut pe final de meci în Luxemburg!

Problema este că opțiunile din lotul oaspeților sunt destul de limitate, iar antrenorul Sergey Tomarov trebuie să găsească soluții pentru azi, ținând cont și de deplasarea de peste 3 zile la Rangers! Kehinde Fatai, fostul atacant al Astrei Giurgiu, și-a reziliat contractul cu Ufa, iar Nedelcearu ar putea fi folosit titular, la fel ca joia trecută.

cota2.ro

BONUSUL SĂPTĂMÂNII: 2.000 de Lei la pariuri sportive

<<ÎNCASEAZĂ BONUSUL AICI>>

Să nu trecem cu vederea peste faptul că gazdele au o singură înfrângere pe propriul teren din Decembrie 2017 încoace, iar astăzi sunt avantajați de program foarte încărcat al adversarului.

În opinia mea, vom avea parte de un meci dominat de gazde, iar principala problemă va fi spargerea tranșeelor defensive ale oaspeților. Nu va fi un meci ușor, dar văd un meci de 1-0 scor final, așa că voi miza pe 1 solist la o cotă foarte bună disponibilă în Betfair Exchange, 1.92, care este posibil să mai scadă până la startul partidei.

<<DESCHIDE AICI UN CONT LA BETFAIR ȘI AI ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dinamo Moscova vs UFA
Pronostic:
1
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 9.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro