Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

UNIBET

Astazi si maine se joaca turul play-off-ului Ligii Campionilor. Astazi avem 3 meciuri si am ales sa joc o dubla pe cornere si cartonase.

PSV se deplaseaza in Belarus pentru meciul cu BATE Borisov. E clar ca PSV e o echipa mult mai valoroasa si mult mai experimentata, iar un X2 la acest meci mi se pare pomana curata insa eu am ales sa joc acest X2 la capitolul cornere deoarece olandezii au o medie foarte mare de ocazii, suturi pe poarta si cornere / meci.

cota2.ro

PAOK, echipa lui Razvan Lucescu, se deplaseaza pe terenul celor de la Benfica. Mi-a atras atentia media de cornere a celor doua echipe care este una destul de mare. Am ales sa joc un total cornere foarte, foarte bun.

Ultimul meci de pe bilet este cel din capitala Serbiei, acolo unde RB Salzburg se deplaseaza in infernul de la Belgrad pentru meciul cu Steaua Rosie. Gazdele sunt renumiti pentru jocurile dure pe care le desfasoara si media mare de cartonase primite pe meci. Austriecii sunt o echipa bine organizata, cu o tehnica nemaipomenita care poate sparge cu usurinta defensiva adversa. Cred ca sarbii vor faulta mult mai mult astazi avand in vedere si importanta jocului.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
BATE Borisov vs PSV
Pronostic:
PSV +0.5 (cornere)
Cota
1.28
Benfica vs PAOK
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.27
Steaua Rosie Belgrad vs RB Salzburg
Pronostic:
Steaua Rosie Belgrad +0.5 (cartonase)
Cota
1.23
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro