Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 24.89

BETANO

Prieteni, eu voi încerca un bilet foarte curajos format din 5 meciuri din play-off-ul cupelor europene. Știu că mulți dintre voi sunt fani ai biletelor care prezintă cote finale mai mari, așa că vă voi expune meciurile pe care le consider cu valoare bună. Recomand mize mici.

MARȚI 21 August

cota2.ro

BATE Borisov are un examen greu de susținut în play-off-ul Champions League, dar gruparea din Belarus este neînvinsă în ultimele 12 meciuri oficiale, iar PSV abia își intră în ritm. Voi lua îm calcul și faptul că olandezii sunt fără victorie în ultimele 8 deplasări europene!

JOACĂ DIN BANII CASELOR! ÎȚI OFERIM BONUSURI CONSISTENTE

<<ALEGE-ȚI BONUSUL AICI>>

MIERCURI 22 August

Young Boys Berna a făcut victime serioase în sezoanele trecute, dar ce mă atrage cel mai mult la meciul pe care îl dispută împotriva lui Dinamo Zagreb este faptul că vom avea față în față două echipe cu ofensive decente, dar și cu slăbiciuni în defensivă. Merg pe over.

VREI MAI MULTE PARIURI ZILNIC? INTRĂ GRATUIT ÎN GRUPUL PREMIUM>>

JOI 23 August

FCSB se deplasează la Rapid Viena, unde va da piept cu o echipă în formă, care practică un joc ofensiv și își crează multe ocazii per meci. Dică va avea la dispoziție opțiuni interesante în atac și va căuta să marcheze în deplasare.

După ce îi dai cu terenul în cap lui Feyenoord și te califici fără înfrângere în play-off, ești îndreptățit să pornești ca favorit în fața unei echipe din Cipru. Este cazul lui Trencin, iar cota pe solist este mai mult decât atrăgătoare.

80% din meciurile de pe propriul teren disputate de Rosenborg în actuala stagiune a competiției interne au fost la minim 2 goluri diferență, iar faptul că vor primi vizita unei formații care a încasat 3 boabe la Salzburg și 4 în Țara Galilor îmi dă senzația că e o alegere bună să joc linia de handicap european -1, ceea ce înseamnă că avem nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență din partea gazdelor.

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>





Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BATE Borisov vs PSV Eindhoven
Pronostic:
1X
Cota
1.75
Young Boys vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.80
Rapid Viena vs FCSB
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Trencin vs AEK Larnaca
Pronostic:
1
Cota
2.15
Rosenborg vs Skhendija
Pronostic:
Rosenborg -1 HE
Cota
2.10
Cota finala: 24.89
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro