Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

UNIBET

Dragilor, primul meu bilet de azi este format din două meciuri din Anglia, competițiile fiind diferite.

În League One, Sunderland încercă să își recapete statutul de echipă respectabilă în regat și își anunță candidatura la promovarea în Championship. Deplasarea de astăzi de la Gillingham nu este una ușoară, dar ne putem aștepta la un spectacol decent în materie de goluri, deoarece ambele echipe etalează un joc ofensiv și au marcat în toate meciurile disputate în campionat în actuala stagiune. Merită luat în calcul și faptul că Gillingham este pe locul 3 la capitolul șuturi expediate pe spațiul porții!

cota2.ro

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Urcăm un eșalon până în Championship, unde Blackburn pare să fie favorita zilei împotriva lui Reading, care a început dezastruos sub comnada lui Paul Clement. Un singur gol au înscris oaspeții de azi în primele 3 meciuri ale sezonului, iar pentru Tony Mowbray, antrenorul lui Blackburn, este momentul perfect să își treacă în palmares prima victorie din cariera managerială împotriva lui Reading, deoarece până acum a înregistrat un singur egal și 4 înfrângeri.

Voi folosi o miză medie pe acest bilet, care ne poate tripla investiția și îl voi juca la Unibet, acolo unde ai primul pariu asigurat până la valoarea de 250 de lei în cazul în care este pierdut!

<< DESCHIDE CONT LA UNIBET AICI >>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Gillingham vs Sunderland
Pronostic:
GG
Cota
1.74
Blackburn vs Reading
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 2.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro