Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETANO

Meciul dintre Aston Villa și Brentford ține capul de afiș al etapei din Championship în această seară. Gazdele au probleme în defensivă după plecarea lui John Terry și asta se vede în cifre, deoarece au primit gol în fiecare din cele 3 etape de până acum.

Brentford este văzută de specialiști ca o candidată surprinzătoare la promovare, iar victoriile de pe propriul teren cu Rotherham și Sheffield Wednesday (5-1 respectiv 2-0) întăresc această predicție. În deplasare, Brentford a remizat 1-1 la Stoke, iar azi sunt capabili de o nouă figură frumoasă. Una peste alta, Aston Villa a marcat în 87% din meciurile disputate pe Villa Park în sezonul precedent, iar forma foarte bună a oaspeților coroborată cu slăbiciunile defensive, dau indicii către un meci cu goluri în ambele porți.

cota2.ro

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Cea de-a doua selecție de pe acest bilet este din Brazilia, acolo unde Sao Paulo se deplasează din postura de lider pe terenul lanternei roșii, Parana. Sincer vă spun că mă feresc de meciuri între prima și ultima clasată, dar tocmai de aceea voi acoperi și varianta rezultatului de egalitate. Este destul de dubios faptul că Sao Paulo are o cotă așa de mare la solist, peste 1.90, în condițiile în care gazdele de azi au marcat doar 9 goluri în 19 etape, fiind de departe cel mai slab atac din competiție. Trebuie adăugat și faptul că Sao Paulo vine după 4 victorii consecutive, câștigând 8 din ultimele 9 partide de campionat. În ultimele 4 directe, Sao Paulo nu a primit gol de la Parana, câștigând 5 din ultimele 6. Mai mult, lista de indisponibili a gazdelor este destul de stufoasă. Eu zic că merge jucat și solistul la o cotă de 1.90+, dar pentru siguranță mă opresc la X2.

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aston Villa vs Brentford
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Parana vs Sao Paulo
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro