Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

BETANO

Meciurile din manșa tur a Europa League sunt tentante, dar în mare parte imprevizibile, așa că voi aborda această competiție destul de precaut și nu voi plasa niciun bilet cu miză mai mare de valoarea medie.

Partizan va evolua în fața uni public fierbinte, aproximativ 30.000 de suporteri sunt așteptați să își susțină favoriții în confruntarea de foc cu Beșiktaș. Suporterii oaspeților nu au acces la acest meci, dar nu asta e problema turcilor, ci faptul că Ryan Babel, Lens și Negredo nu vor face parte din lotul pentru această partidă.

cota2.ro

În plus, Besiktas ne-a dat emoții în deplasarea de duminică la Erzurum, pentru că mizasem că vor câștiga în handicap asiatic -1 pe grupul premium, iar defensiva lor a arătat slăbiciuni mari.

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

80% din meciurile de pe propriul teren disputate de Rosenborg în actuala stagiune a competiției interne au fost la minim 2 goluri diferență, iar faptul că vor primi vizita unei formații care a încasat 3 boabe la Salzburg și 4 în Țara Galilor îmi dă senzația că e o alegere bună să joc solistul

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Partizan vs Beșiktaș
Pronostic:
1X
Cota
1.62
Rosenborg vs Skhendija
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro