Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.18

Fortuna

Prieteni, haideți să încercăm un bilet pe Liga 2 din România până să cadă cotele de tot la meciurile selectate de mine.

Metaloglobus București a rămas în Liga II după ce a retrogradat matematic, grație locului liber lăsat de CS Afumați, echipă care va evolua în Liga III din considerente financiare. Lotul a fost format pe ultima sută de metri și sub nicio formă nu se poate vorbi de omogenitate. Petrolul se anunță o candidată serioasă la promovarea în Liga 1 și nu are voie sub nicio formă să piardă puncte în acest meci care se va desfășura pe stadionul din Colentina.

cota2.ro

Sportul Snagov a început bine această ediție de campionat, remizând alb la Petrolul, apoi câștigând clar disputele cu Dacia Mioveni și Daco-Getica (fosta Juventus). Meciul împotriva Farului se va disputa duminică, iar trupa lui Laszlo Balint este favorită certă. Marinarii au surprins prin victoria cu 4-1 din prima etapă, dar apoi lucrurile au revenit la normal, încasând câte 4 boabe de la UTA și de la Clinceni.

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Că tot vorbim de Clinceni, trupa ilfoveană a avut ghinion în prima etapă când a încasat-o nemeritat la Mioveni, însă s-au răzbunat cu vârf și îndesat pe Daco-Getica și Farul, cărându-le câte 5, respectiv 4 goluri. Meciul cu Brăila de sâmbătă ar putea fi un nou recital, mai ales dacă ne gândim că în returul sezonului trecut au condus cu 2-0 și au luat-o cu 5-2 pe malul Dunării, în condițiile în care Dacia avea nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ultimul meci selectat, care are și cota cea mai mare de pe acest bilet, este cel dintre UTA și Ripensia Timișoara. Dacă din punct de vedere valoric, lucrurile sunt aproximativ egale și nu vreau să mă ating de piața de rezultat final, un lucru este clar pentru mine când vine vorba de Ripenisa: se marchează! Indiferent de adversar, meciurile în care este implicată Ripensia Timișoara produc spectacol, sezonul trecut înregistrând o medie de 3.5 goluri per meci și deși s-a clasat pe locul 11, formația de pe Bega a avut cel de-al doilea cel mai bun atac din competiție!

Am plasat acest bilet la FORTUNA! Dacă îți deschizi un cont nou la FORTUNA prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 100 de lei FĂRĂ RULAJ din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI>>


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Metaloglobus vs Petrolul
Pronostic:
2
Cota
1.35
Sportul Snagov vs Farul Constanța
Pronostic:
1
Cota
1.35
Academica Clinceni vs Dacia Brăila
Pronostic:
1
Cota
1.35
UTA vs Ripensia TM
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 4.18
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro