Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

BETANO

Confruntare interesantă între două echipe cu pretenții la play-off în Championship în această seară pe Riverside stadium. Middlesbrough e pe 2 după 4 etape, acumulând 3 victorii și un egal, în timp ce West Brom a călcat strâmb în prima etapă, după care a început creșterea de formă care a culminat cu succesul zdrobitor din etapa trecută, 7-1 cu QPR.

Ambele formații au un apetit ofensiv decent, iar în 7 din cele 8 partide disputate împreună, s-au înregistrat minim 2 goluri pe tabelă.

cota2.ro

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Cel de-al doilea meci este din liga secundă Olandeză, acolo unde FC Einhoven se confruntă cu probleme grave de efectiv, în acest moment având doar 13 jucători valizi, dintre care 3 sunt portari, iar pentru a completa lotul va fi nevoie să apeleze la juniori de la echipa de tineret. Adversarul de azi, Go Ahead Eagles, a început ca din tun campionatul, câștigând cu 5-0 în fața echipei a doua a lui Utrecht.

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Middlesbrough vs West Brom
Pronostic:
over 1.5 goluri
Cota
1.38
FC Eindhoven vs Go Ahead Eagles
Pronostic:
X2
Cota
1.44
Cota finala: 1.99
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro