Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

UNIBET

Nu mai puțin de 22 din ultimele 24 de deplasări ale lui Lazio din Serie A au fost meciuri de over 2.5 goluri! De la acest aspect trebuie să plecăm în căutarea unui pronostic pentru meciul pe care aceștia îl vor disputa la Torino pe Juventus Stadium, unde Cristiano Ronaldo va evolua pentru prima dată în fața propriilor suporteri și va căuta cu orice preț să marcheze.

Juventus a marcat minim 2 goluri per meci în 7 din ultimele 8 meciuri pe teren propriu, aspect întâlnit și în 5 din ultimele 6 deplasări ale lui Immobile & Co.

cota2.ro

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Leeds United este pe val sub bagheta lui Marcelo Bielsa, iar overurile curg grămadă, aceștia înscriind minim 2 goluri în toate cele 4 meciuri disputate în actuala ediție de campionat. Norwich, gazda acestei întâlniri, este o echipă care marchează, dar și primește, toate cele 4 meciuri disputate până acum în campionat fiind cu minim 2 goluri.

Am plasat acest bilet la UNIBET! Dacă îți deschizi un cont nou la UNIBET prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 250 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA UNIBET AICI>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juventus vs Lazio
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.68
Norwich vs Leeds
Pronostic:
over 1.5 goluri
Cota
1.23
Cota finala: 2.07
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro