Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Reading

Fortuna

Aston Villa este în cărți după primele 4 etape în care este neînvinsă. deși i-a trecut glonțul pe la ureche miercuri când a egalat pe final o altă potențială contracandidată la promovare, Brentford.

Sâmbătă vor primi pe Villa Park, vizita lui Reading, echipă care tocmai a reușit să obțină primul punct în actuala stagiune sub comanda lui Paul Clement, remizând 2-2 la Blackburn într-un meci în care au fost dominați categoric.

cota2.ro

Villa este favorita clară a acestui duel și orice altă ipoteză a rezultatului final ar fi o surpriză, dar pentru a încerca o cotă de valoare mult mai bună, va trebui să evidențiem și faptul că s-au marcat minim 3 goluri în 8 din ultimele 9 meciuri directe dintre cele două combatante, Villa câștigând 5 din ultimele 6.

Am plasat acest bilet la FORTUNA! Dacă îți deschizi un cont nou la FORTUNA prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 100 de lei FĂRĂ RULAJ din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI>>


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Aston Villa vs Reading
Pronostic:
1 & over 2.5 goluri
Cota
2.42
Cota finala: 2.42
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro