Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

FC Koln n-are de gând să stea prea mult prin eșalonul secund și caută să promoveze imediat înapoi în Bundesliga, iar meciul de sâmbătă împotriva lui Erzebirge Aue pare o formalitate pentru „țapi”.

Aue are doar un punct acumulat după primele două etape, iar în meciul precedent a pierdut pe propriul teren în fața lui Mainz, semn că nu prea are antidot pentru echipele de top din competiție.

cota2.ro

Te rog să apeși un Like sau un Dislike pe butoanele de la finalul articolului dacă ești de acord sau nu cu acest bilet.

Când vine vorba de derby-ul orașului Los Angeles, mai nou se pune problema la modul care dă mai mult, pentru că ultimele două întâlniri, mai ales de la venirea lui Zlatan, au fost adevărate thrillere, încheiate 3-3 și 2-2, Galaxy revenind după ce a fost condusă la 3, respectiv 2 goluri.

Ultimele 12 meciuri consecutive disputate de Zlatan & co au produs minim 3 goluri, la fel ca și ultimele 7 deplasări consecutive ale lui LA FC. LA Galaxy a marcat minim 2 goluri în ultimele 7 meciuri disputate pe propriul teren, în timp ce LA FC a primit minim 2 goluri în fiecare din ultimele 7 deplasări! În acest context nu e de mirare că bookmakerii au prăbușit cotele pe overuri.

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Koln vs Aue
Pronostic:
1
Cota
1.42
LA Galaxy vs LA FC
Pronostic:
GG3+
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro