Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.74

BETANO

Napoli primește pe propriul teren vizita lui AC Milan, echipă care a avut pauză în prima etapă din cauza tragediei de la Genoa. Napoletanii s-au impus cu 2-1 la Lazio, iar acest meci va fi unul special pentru Carlo Ancelotti care va înfrunta echipa cu care a făcut istorie în Europa, dar și pentru Gonzalo Higuain, actualmente la Milan, dar care a cunoscut apogeul carierei pe San Paulo.

Napoli este neînvinsă în 35 din ultimele 38 de partide disputate pe propriul teren, iar 8 din ultimele 9 directe cu AC Milan pe San paulo au produs minim 3 goluri.

cota2.ro

Voi combina acest meci cu unul din League 2, Anglia, pentru a avea o cotă finală ceva mai mare. Lincoln City și Notts County produc, în general, meciuri plăcute atunci când se întâlnesc, iar mărturie stă faptul că ultimele 4 directe au produs goluri de ambele părți.

Am plasat acest bilet la BETANO! Dacă îți deschizi un cont nou la Betano prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de 500 de lei din partea casei de pariuri, vei primi din partea mea acces GRATUIT în grupul Biletul Etapei, acolo unde postăm săptămânal bilete de cota 10+!

<<DESCHIDE CONT LA BETANO AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs AC Milan
Pronostic:
1X & peste 2.5
Cota
2.20
Lincoln City vs Notts County
Pronostic:
GG
Cota
1.70
Cota finala: 3.74
Profit: 13.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro