Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

UNIBET

Prieteni, dacă ieri am pierdut la un gol biletul propus în care am avut o încredere medie, astăzi voi miza pe două meciuri cu încredere mare și voi folosi o miză de 10/10, ceea ce înseamnă că mă aștept la un câștig fără prea mari emoții. Rămâne de văzut dacă nu apare vreo surpriză.

Spartak Moscova va întâlni pe propriul teren formația Admiral Vladivostok, echipă inferioară din punct de vedere valoric, care an de an are una din cele mai slabe defensive din KHL. Spartak evoluează în conferința de Vest, una mult mai puternică decât cea din Est unde evoluează oaspeții de azi. Victoria cu 6-3 împotriva lui Amur a demonstrat eficiența compartimentului ofensiv al lui Spartak, în timp ce Vladivostok a dat-o de gard cu Sochi, fiind egalați la 4, după ce au condus cu 4-1. Voi miza pe linia de handicap asiatic -1 în favoarea lui Spartak, ceea ce înseamnă că în cazul în care gazdele se impun la fix un gol diferență, primim cota 1.00

cota2.ro

Cel de-al doilea meci este din fotbal, din Bolivia, unde Jorge Wilsterman primește vizita lui Real Potosi. Orice alt rezultat în afară de victoria gazdelor poate fi considerat o bombă. E suficient să aruncați o privire pe ultimele 5 întâlniri directe și să vedeți că de fiecare dată gazdele de azi s-au impus în handicap. În ultimele 3 meciuri disputate acasă, Wilsterman a înscris de 7 ori, obținând maximum de puncte.

Am plasat acest pariul la UNIBET, deoarece este singurul loc unde pot miza pariuri de tip handicap asiatic la hochei! Deschide și tu un cont nou la Unibet prin butonul de mai jos și vei avea acces GRATUIT în grupul Premium!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Spartak Moscova vs Vladivostok
Pronostic:
Spartak -1 HA
Cota
1.67
Jorge Wilstermann vs Real Potosi
Pronostic:
1
Cota
1.15
Cota finala: 1.92
Profit: 9.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro