Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.83

Fortuna

După câștigul de ieri la miză maximă, azi voi juca un nou bilet în care am încredere destul de bună și pe care voi miza 10/10 unități, deoarece meciurile chiar merită.

Red Bull Salzburg întâlnește pe Cardiff în Liga Campionilor la hochei pe gheață, iar diferența de valoare este clar în favoarea gazdelor care au în lot jucători experimentați precum Duncan, internaționalul austriac Raffl sau VanVelde, care a evoluat 3 sezoane în NHL. Hocheiul nu este un sport foarte popular în regatul unit, de aceea prezența lui Cardiff este oarecum surprinzătoare în această competiție, însă prea mari pretenții nu cred că pot emite. În prima întâlnire a sezonului, Salzburg s-a impus cu 5-2.

cota2.ro

Avem primele meciuri din UEFA Nations League, iar singura partidă pe care merită să mizez este cea dintre Norvegia și Cipru. Având în vedere forma oribilă a ciprioților mai ales în deplasările din Europa unde au pierdut 10 din ultimele 11 meciuri disputate, iar singurul meci în care nu au luat-o pe cocoașă a fost împotriva Gibraltarului, mă așteptam să văd o cotă undeva pe la 1.20 pentru gazde, care dacă vor folosi jucători precum Joshua King de la Bournemouth sau Stefan Johansen de la Fulham, ar putea să se impună lejer.

Am jucat acest bilet de tip AKO la Fortuna, care, odată cu trecerea la noua platformă, a introdus pe piața din România noi concepte de bilete:

  • SOLO
  • AKO
  • DOMINO
  • MAXICOMBI

VEZI AICI CUM FUNCȚIONEAZĂ TOATE CELE 4 TIPURI DE BILETE

În plus, FORTUNA are nu mai puțin de 6 tipuri de bonusuri pentru clienții noi și existenți, un avantaj imens pentru pariori, deoarece pot crește câștigurile:


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Red Bull Salzburg vs Cardiff
Pronostic:
1
Cota
1.32
Norvegia vs Cipru
Pronostic:
1
Cota
1.39
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro