Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.28

Fortuna

În condițiile în care Muntenegru nu se poate baza pe Jovetic și pe Marusic, este normal ca naționala noastră să fie favorită, mai ales că pentru Cosmin Contra este vorba și de o ambișie personală ieșită din comun.

6 victorii, un egal și o înfrângere - acesta este bilanțul tricolorilor sub comanda lui ”Guriță”, iar azi avem așteptări mari de la ei.

cota2.ro

Sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal a României, FORTUNA, le oferă posibilitatea clienților noi să plaseze primul fără niciun risc în limita a 100 de lei, pentru că dacă este pierzător, miza este returnată fără condiții de rulaj.

DESCHIDE CONT AICI LA FORTUNA

Cea de-a doua selecție de pe biletul meu este meciul dintre Insulele Feroe și Malta, un meci fără prea multe așteptări din partea iubitorilor de fotbal, însă care, din punctul meu de vedere, are o favorită certă. În Insulele Feroe sunt condiții dificile de joc pentru adversari, în primul rând din punct de vedere al condițiilor meteo, dar să nu neglijăm faptul că feroezii au început ușor-ușor să „miște” în rezultate, obținând în ultimii ani victorii în meciuri oficiale cu Grecia sau Letonia.

Am jucat acest bilet de tip AKO la Fortuna, care, odată cu trecerea la noua platformă, a introdus pe piața din România noi concepte de bilete:

  • SOLO
  • AKO
  • DOMINO
  • MAXICOMBI

VEZI AICI CUM FUNCȚIONEAZĂ TOATE CELE 4 TIPURI DE BILETE

În plus, FORTUNA are nu mai puțin de 6 tipuri de bonusuripentru clienții noi și existenți, un avantaj imens pentru pariori, deoarece pot crește câștigurile:


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
România vs Muntenegru
Pronostic:
1
Cota
1.82
Insulele Feroe vs Malta
Pronostic:
1
Cota
1.80
Cota finala: 3.28
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro