Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

Fortuna

Dragi prieteni,în primul rând vreau să vă anunț că sunt foarte dezamăgit de prestația naționalei de ieri, nu pentru că am pierdut un bilet la pariuri din cauza lor, nu asta e problema, ci pentru că nu ne mai dau speranțe că am putea ajunge prea curând să ne luăm la trântă cu marile echipe ale lumii, ca pe vremuri. Asta e...

Primul pariu de astăzi este format din două meciuri din liga secundă din România. Balotești are șansa de a bifa prima victorie a sezonului și de a părăsi ultimul loc, deoarece primește vizita unei alte formații aflate în suferință, Dacia Unirea Brăila. Cota a scăzut de la 1.90 și mă așteptam la acest lucru, deci e clar în ce direcție s-au îndreptat banii.

cota2.ro

Sportul Snagov este revelația sezonului, echipa antrenată de Ladislau Balint fiind pe primul loc după 5 runde, cu un singur gol primit! Jocul prestat este unul solid, iar adversarul de azi, Ripensia Timișoara, este o echipă cu probleme interne grave, care vine după 3 eșecuri consecutive.

DOAR ÎN ACEST WEEKEND, DACĂ DESCHIZI CONT LA FORTUNA:

  • Ai acces GRATUIT pentru tot restul vieții în grupul Premium
  • SAU, primești GRATUIT masterclassul Puterea Cotelor în format PDF

<<DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI>>

Contul trebuie deschis obligatoriu folosind butonul din acest articol, iar după ce efectuezi o depunere minimă, dă-mi un mesaj cu username-ul folosit prin formularul de contact.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
CS Balotești vs Dacia Brăila
Pronostic:
1
Cota
1.60
Sportul Snagov vs Ripensia Timișoara
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.24
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro