Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Fortuna

În Challenge Cup din Scoția au început să fie invitate să participe echipe din UK, dar din afara Scoției, iar The New Saints din Țara Galilor este probabil cea mai puternică echipă invitată acum în competiție. Anul trecut au reușit să ajungă până în semifinale. Diferența de valoare din meciul de azi împotriva lui Queens Park, echipă de liga a 4-a, este clar în favoarea galezilor, care an de an participă în rundele preliminare ale competițiilor europene.

Rămânem în UK, dar mergem în Vanarama National League, la meciul de la Manchester dintre Salford și Maidstone. Dacă nu știați, Salford este o echipă finanțată de fostele glorii ale lui Manchester United precum Ryan Giggs, Gary Neville sau Paul Scholes și deși a promovat în acest sezon, este văzută ca principală candidată la o nouă promovare. Deși au avut un început ezitant de sezon, aceștia au început să își intre în ritm, iar atacantul Adam Rooney despre care vă spuneam acum două săptămâni că a fost adus de la Aberdeen, demonstrează că este cel mai bun jucător din această ligă înscriind deja 7 goluri.

cota2.ro

DOAR ÎN ACEST WEEKEND, DACĂ DESCHIZI CONT LA FORTUNA:

  • Ai acces GRATUIT pentru tot restul vieții în grupul Premium
  • SAU, primești GRATUIT masterclassul Puterea Cotelor în format PDF

<<DESCHIDE CONT LA FORTUNA AICI>>

Contul trebuie deschis obligatoriu folosind butonul din acest articol, iar după ce efectuezi o depunere minimă, dă-mi un mesaj cu username-ul folosit prin formularul de contact.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
TNS vs Queens Park
Pronostic:
1
Cota
1.33
Salford vs Maidstone
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro